Nyheter

Vinn fina priser i vår instagramtävling! 1 juni - 2017

hälleviks camping

Ladda upp din bästa campingbild från din semester på Hälleviks Camping och hashtagga #hällevikscamping på Instagram. Bilden kan tas på campingen eller i anknytning, som ex på stranden, vid bassängerna, ute på Hanö eller i naturreservatet. Bidragen bedöms utifrån kreativitet och livskvalitet. Tävlingen pågår tom 31 augusti 2017.

Priser
Första pris är två nätter i valfritt boende på Hälleviks camping med lyxfrukost. Andra och tredjepris är presentkort på Hälleviks Camping till ett värde av 500 kronor vardera. Nio bidrag sammanlagt kommer att få ingå i ett montage på ett vykort som kommer säljas på campingen under 2018. Dessa nio vinnare belönas med 10 vykort vardera.

Tävlingsvillkor
Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #hällevikscamping godkänner du ditt deltagande i tävlingen och överlåter upphovsrätten avseende bidraget till Hälleviks Camping, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se och bedöma ditt bidrag. Hälleviks Camping förbehåller sig rätten att inte publicera bilder med olämpligt innehåll.

Innehåller din bild människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du skickar in fotot och till Hälleviks Campings hantering av fotona inom ramen för denna tävling, inklusive utnyttjandet av bilden i reklam utan några krav på ersättning. Hälleviks Camping får använda bidraget utan begränsning i tid, på ett valfritt sätt inom Hälleviks Campings normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

En jury, bestående av representanter från Hälleviks Camping, utser tre vinnare bland de bilder på som lagts upp på Instagram mellan perioden 1 juni och 31 augusti 2017, och som taggats med hashtaggen #hällevikscamping. Sammanlagt nio bidrag kommer dessutom att figurera som vykort under säsongen 2018. Bidragen bedöms efter kriterierna kreativitet och livskvalitet. Juryns beslut går ej att överklaga. Priserna kan lösas in till och med 2018 och går inte att byta mot kontanter eller andra varor.

Vinnarna meddelas via en kommentar från Hälleviks Camping direkt på bilden på Instagram och presenteras på Facebook.com/Hälleviks-camping senast vecka 37 2017. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Hälleviks Camping på mailadress info@hallevikscamping.se och uppge namn, personnummer och adress dit vi kan sända presentchecken.

Tävlingen anordnas och ansvaras av Hälleviks Camping.Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta info@hallevikscamping.se Lycka till!

Barnfestivalen 19-20 maj 2 maj - 2017

Missa inte uppföljaren av förra årets succé! Barnfestivalen pågår den 19-20 maj och ligger precis intill campingen. Och allt är gratis!

test2

Se hela programmet här.

Nyheter för 2017 6 april - 2017

Vi fortsätter att bygga ut campingen under detta år med tolv nya campingplatser med ström samt en yta för cirka 30 husbilar. Vi kommer även utveckla lekplatsen för de yngsta barnen och vi utvecklar vår egen strand samt grillplatser. Vi har uppgraderat vårt bokningssystem så att du själv kan välja tilläggstjänster efter önskemål och behov. Sist men inte minst har vi lyssnat på våra gästers önskemål och kommer planera fler aktiviteter och events för alla åldrar.

Läs mer om campingens historia här.

Välkomna till oss!

Nu kör vi 2017! 1 februari - 2017

Hej och god fortsättning! Nu ser vi fram emot säsongen 2017. Vi hälsar alla gäster välkomna. Vi öppnar med daglig bemanning den 1 april, innan dess är campingen också tillgänglig men du måste boka 7 dagar i förväg.

Mycket är på gång, både på campingen och i närområdet, som blir en fördel för dig som campinggäst. Ett exempel är vår kritikerrosade barnfestival som genomförs i Hällevik den 19-20 maj. Mängder med gratisaktiviteter för barn mellan 6-12 år. Följ oss gärna på facebook där vi uppdaterar mer framöver.

IMG_5804 kopia

Bokningar 2017 23 oktober - 2016

Från och med 1 november kan ni för bokningar inför 2017. Campingens platser och fullserviceboende är tillgängliga hela vintern men boka 7 dagar föra ankomst.

höst-19