Nyheter

Återförsäljare Svenska tält 17 oktober - 2017

Vår anläggning har blivit återförsäljare för Svenska tält och hela deras
sortiment. Går du i investeringstankar kontakta gärna oss för hur och vad vi kan erbjuda dig det bästa förslaget både vad det gäller prisbild och service.

Höst – Vinter – Vår
Anläggningen är bemannad tom den 5/11. Under vinterhalvåret fram till vi öppnar igen den 31/3 är anläggningen tillgänglig både vad det gäller husvagn, husbil och våra fullserviceboenden i storstuga eller lägenheter. Du måste dock boka senast fem dagar före ankomst.

Bokning för säsongen 2018.
Du kan boka vistelse för 2018 redan den 1/11-17. Det kan du göra på två sätt nämligen: On-line via hemsidan: hallevikscamping.se eller maila till info@hallevikscamping.se

Instagramtävlingen avgjord! 15 september - 2017

Vår instagramtävling för 2017 är avgjord och vinnarna är utsedda. Ett stort tack till alla som bidragit med fantastiska bilder under taggen #hällevikscamping. Vi har blivit inspirerade, berörda och imponerade! Glöm inte att följa oss på instagram @hallevikscamping och fortsätt tagga era bilder och berätta om just er vistelse. Håll ögonen öppna för under 2018 kör vi igång med en ny tävling med nya härliga priser!

insta top 3

Första pris går till @anevni som med glimten i ögat förmedlar känslan av att vara på väg. Mot semestern och nya äventyr. Den kan även illustrera känslan när man är på väg hem med bilen fulltankad med minnen och insikter. @anevni vinner två nätter i valfritt boende på Hälleviks Camping med lyxfrukost.

insta top 32

Andra priset går till @miss_allesandra som tar till ett kreativt knep när hon formulerar budskapet i den finkorniga stranden bredvid campingen. En vy som utstrålar livskvalitet och avkoppling. Andra pris är 500 kronor i presentkort på Hälleviks Camping.

insta top 33

Tredje pris går till @iithaa med en ögonblicksbild som skildrar vardagen på Hälleviks Camping. Två campare som i lugnets takt kommer strosande vid fälten bredvid campingen. Även tredje pris är ett presentkort på 500 kronor att nyttja på Hälleviks camping.

vykort instagramtävling till insta2

Sammanlagt kommer tio vinnare att figurera på ett vykort som kommer säljas på Hälleviks Camping under 2018. Samtliga får även 10 vykort i pris: @anneli350, @famlinner, @emmaragnvid, @sarahragnar, @alexandra.hofvander, @jennieberghult, @marierietzz, @aveni, @miss_allesandra och @iithaa.

podcast_image_60D784C5-8B74-4D7D-B65C-FC75E003A918Lyssna på vår nya podd 9 augusti - 2017

I det första avsnittet möter vi Torbjörn Håkansson som är en av ägarna av Hälleviks Camping. Vi pratar även med Lars-Henry, en trogen campinggäst i 40 år, om kablar och kopplingar.

Nytt avsnitt kommer att släppas en gång i veckan under högsäsong och en gång i månaden under lågsäsong. Den är till för alla, både er som är nyfikna på att besöka just Hälleviks Camping och er som vill veta mer om campingliv.

Just nu ligger 3 avsnitt uppe.

Klicka här för att lyssna eller veta mer.

Vinn fina priser i vår instagramtävling! 1 juni - 2017

hälleviks camping

Ladda upp din bästa campingbild från din semester på Hälleviks Camping och hashtagga #hällevikscamping på Instagram. Bilden kan tas på campingen eller i anknytning, som ex på stranden, vid bassängerna, ute på Hanö eller i naturreservatet. Bidragen bedöms utifrån kreativitet och livskvalitet. Tävlingen pågår tom 31 augusti 2017.

Priser
Första pris är två nätter i valfritt boende på Hälleviks camping med lyxfrukost. Andra och tredjepris är presentkort på Hälleviks Camping till ett värde av 500 kronor vardera. Nio bidrag sammanlagt kommer att få ingå i ett montage på ett vykort som kommer säljas på campingen under 2018. Dessa nio vinnare belönas med 10 vykort vardera.

Tävlingsvillkor
Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #hällevikscamping godkänner du ditt deltagande i tävlingen och överlåter upphovsrätten avseende bidraget till Hälleviks Camping, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se och bedöma ditt bidrag. Hälleviks Camping förbehåller sig rätten att inte publicera bilder med olämpligt innehåll.

Innehåller din bild människor måste dessa personer ge sitt samtycke för att du skickar in fotot och till Hälleviks Campings hantering av fotona inom ramen för denna tävling, inklusive utnyttjandet av bilden i reklam utan några krav på ersättning. Hälleviks Camping får använda bidraget utan begränsning i tid, på ett valfritt sätt inom Hälleviks Campings normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

En jury, bestående av representanter från Hälleviks Camping, utser tre vinnare bland de bilder på som lagts upp på Instagram mellan perioden 1 juni och 31 augusti 2017, och som taggats med hashtaggen #hällevikscamping. Sammanlagt nio bidrag kommer dessutom att figurera som vykort under säsongen 2018. Bidragen bedöms efter kriterierna kreativitet och livskvalitet. Juryns beslut går ej att överklaga. Priserna kan lösas in till och med 2018 och går inte att byta mot kontanter eller andra varor.

Vinnarna meddelas via en kommentar från Hälleviks Camping direkt på bilden på Instagram och presenteras på Facebook.com/Hälleviks-camping senast vecka 37 2017. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Hälleviks Camping på mailadress info@hallevikscamping.se och uppge namn, personnummer och adress dit vi kan sända presentchecken.

Tävlingen anordnas och ansvaras av Hälleviks Camping.Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta info@hallevikscamping.se Lycka till!

Barnfestivalen 19-20 maj 2 maj - 2017

Missa inte uppföljaren av förra årets succé! Barnfestivalen pågår den 19-20 maj och ligger precis intill campingen. Och allt är gratis!

test2

Se hela programmet här.